Over ons
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default
 

BEAMM IS EEN TEAM VAN ONDERNEMENDE PROJECTMANAGERS
DIE U GRAAG HET WERK UIT HANDEN NEEMT

Wij lossen (her)huisvestingsvraagstukken op voor zowel huurders als verhuurders in de breedste zin van het woord. Nuchter, deskundig en altijd persoonlijk. Dit is de wijze waarop wij u van dienst zijn op het gebied van projectmanagement, interieurontwerp, werkplekconcepten, bouwmanagement en installatietechniek. Zowel grote als kleine nationale en internationale bedrijven zijn onze klanten. Een aantal voorbeelden zijn o.a.:

 

Allianz, Cambridge Innovation Center (CIC), New Motion, Partou, Drees & Sommer, Liferamp, Arup, en de Koffiemeulen

Beamm begeleidt uw herhuisvestingstraject van het eerste initiatief tot en met de oplevering. Wij vinden het van cruciaal belang om uw specifieke drijfveren voor het project (aflopend huurcontract, kwaliteitsimpuls, groei of krimp) tot uitdrukking te brengen in de wijze waarop wij het project aansturen. Hierbij heeft u één aanspreekpunt, de projectmanager. U concentreert zich op de kernactiviteiten van uw onderneming en laat de rest over aan ons integrale team met daarin onze specialisten. Wij motiveren en adviseren onze opdrachtgevers om op tijd de juiste beslissingen te nemen met als eindresultaat een huisvesting waarin uw organisatie optimaal kan functioneren. Sinds 2016 hebben wij:

10800

Mensen gehuisvest

51

Projecten opgeleverd.

78000

E-mails verstuurd

90

Successen gevierd

Ons Team

Bij Beamm werken we met een hecht team dat bestaat uit projectmanagers die vol energie en vertrouwen projecten aanpakken. Met onze hands on mentaliteit en gedrevenheid zorgen we ervoor dat het beste resultaat voor onze opdrachtgevers wordt behaald.

people – merel

Een opdrachtgever optimaal adviseren en ondersteunen tijdens het project en daardoor een relatie voor het leven opbouwen, dat is mijn ultieme doel.

Merel Geenjaar

Founder / Managing Director
people – joost

Ik vind het belangrijk dat ik samen met opdrachtgevers de tijd neem om de ambitie goed te doorgronden en te begrijpen. Op deze manier begrijp ik de kern van de vraagstelling en kan ik vanuit deze uitgangspunten het project optimaal begeleiden.

Joost Bakker

Project Manager
people – gaby

Voor mij draait het erom dat ik een opdrachtgever en organisatie leer kennen en begrijpen. Alleen zo kan ik een echt passend huisvestingsadvies geven en de opdrachtgever optimaal bedienen. Voor mij is het beoogde eindresultaat dan ook net zo belangrijk als de weg daarnaartoe!

Gaby Gelderblom

Project Manager

Onze Opdrachtgevers

Wij werken niet voor maar met onze opdrachtgevers en streven altijd naar een lange termijn relatie. Wij geloven dat samenwerking bestaat uit meer zaken dan alleen een zakelijke afspraak binnen een afgesproken tijdslijn. Het gaat voor ons om werken met mensen dat verdient op alle vlakken aandacht. De afgelopen jaren zien wij dat ook terug in onze opdrachten. 80 % van onze opdrachtgevers komt terug als ze wederom vraagstukken hebben en altijd vanwege de relatie. Wij staan voor je klaar en ontzorgen je op alle fronten die ion ons vermogen liggen. Ook daarom hebben onze opdrachtgevers ons het afgelopen jaar een gemiddeldde beoordeling van een 8.9 gegeven. En daar zijn wij natuurlijk trots op!