fbpx
Beamm Management
15633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15633,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068
 

BEAMM MANAGEMENT

Onze dienstverlening richt zich op 12 gebieden waarin wij je kunnen ontzorgen. Loopt het huurcontract van jouw organisatie af, past de manier waarop jullie gehuisvest zijn niet meer bij de strategische doelstellingen of hebben jullie moeite jong talent aan te trekken? Allemaal aanleidingen om weer eens goed naar je huisvesting te gaan kijken. Afhankelijk van het vraagstuk en de behoefte kunnen wij samen kijken welke gebieden relevant zijn en hoe wij deze in een mogelijke combinatie kunnen aanbieden. Ongeacht de aanvliegroute is ons doel altijd om de visie van het bedrijf te vertalen naar een passende werkomgeving voor alle medewerkers. Dit kunnen wij vanaf het eerste initiatief tot en met de verhuizing, wij regelen het allemaal.

 • Strategic Alignment

  Samen met de stakeholders stellen wij de strategische uitgangspunten en de randvoorwaarden van het project vast. Op deze manier leggen wij de basis voor een goed functionerend eindresultaat.

 • Programma van eisen

  Middels het Programma van Eisen worden de kwalitatieve en kwantitatieve vereisten en uitgangspunten van het project vastlegt, zowel functioneel, technisch als ruimtelijk.

 • Locatie beoordeling

  Aan de hand van de opgestelde uitgangspunten checken wij de gebouwen die geselecteerd zijn. Zo ontstaat er een duidelijk vergelijk tussen de gebouwen en kan er een objectieve keuze gemaakt worden.

 • FUNCTIONEEL ONTWERP

  In een functioneel ontwerp laten wij middels een testfit tekening en eventueel ruwe schetsen zien dat alle gevraagde aspecten uit het PvE terugkomen in het gebouw.

 • Interieur ontwerp

  Samen met ontwerppartners vertalen wij het functionele ontwerp naar een passend interieurontwerp welke de strategische uitgangspunten en de werkwijze van uw organisatie ondersteunt.

 • Technisch ontwerp

  Om ervoor te zorgen dat ook alle technische zaken in lijn zijn met het PvE en het interieurontwerp maken wij een technisch ontwerp. Focus hierbij ligt op het coördineren van design en techniek.

 • Aanbesteding en contractering

  Wij helpen u bij het inzetten van de juiste inkoopvorm en schrijven de aanbestedingsstukken. Met als doel het selecteren van de juiste partners voor in het project- en bouwteam.

 • Bouw begeleiding

  Tijdens de bouwbegeleiding sturen wij alle disciplines in het bouwteam aan en dragen wij zorg voor soepele realisatie binnen planning, budget en de vastgestelde kwaliteit.

 • Verhuis begeleiding

  Wij leveren een heldere planvorming en soepele aansturing om deze laatste fase succesvol te laten verlopen met als doel een volledig ingericht kantoor waar iedereen zijn plek vindt.

 • Oplevering en overdracht

  Kritisch zijn op de geleverde zaken en zorgen dat alle afspraken zijn nagekomen. Dit sluiten wij af met een volledig opleverdocument zodat de beheerorganisatie een helder startpunt heeft.

 • Facility Management

  Wij vertalen de behoeften van jouw organisatie naar een optimale facilitaire dienstverlening. Altijd afgestemd en natuurlijk op het juiste kostenniveau.

 • Verander management

  Wij helpen individuen, afdelingen of gehele bedrijven zich voor te bereiden op een andere manier van werken. Ook tijdens de implementatie ondersteunen wij om de nieuwe vorm succesvol te laten omarmen, te adopteren en te laten gebruiken.