fbpx
diensten
15608
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15608,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068
 

VOOR ELKE OPGAVE HEBBEN WIJ EEN PASSENDE INVULLING OM JE TE ONTZORGEN IN JE VRAAGSTUK

Samen met de mensen die bij mij werken helpen wij andere bedrijven nog beter te worden. Wij adviseren iedereen die vragen heeft als het gaat om hun huisvesting. De ene keer is dit alleen een advies en de andere keer sta ik zelf mee te verhuizen of stuur ik internationale teams aan, ik vlieg de wereld over om mensen te verbinden, ik ontzorg en laat mijn eigen team zo accelereren dat succes bijna altijd verzekerd is. Wil je mijn hele verhaal horen, kijk dan hieronder.

WIJ BIEDEN ONZE KENNIS IN DRIE VORMEN AAN:

 • Beamm Management

 • In deze vorm nemen wij het gehele project (of gedeeltelijk) van je over en creĆ«ren wij een omgeving die aansluit bij jouw (her)huisvesting behoefte. Dit kan een scenario betreffen waarbij wij vanaf locatie analyse tot en met de oplevering voor je kunnen managen, of deel fases hierin kunnen aanbieden.

   

  Lees hier meer over Beamm Management >

 • Beamm Advice

 • Hierbij leg je ons specifieke uitdagingen voor zoals bijvoorbeeld het checken van een huurcontract of het technisch laten beoordelen van een gebouw. Ook als je aan het begin van een eigen werkruimte staat of je wil feedback op je bestaande ruimte kunnen we je tijdens een inspiratiesessie helpen.

   

  Lees hier meer over Beamm Advice >

 • Beamm Academy

 • Hierin leren we jou in een online omgeving de verschillende stappen te maken om tot die perfecte ruimte te komen. Je krijgt toegang tot onze afgeschermde omgeving waarbij je middels modules, video’s en templates op je eigen tempo aan de slag kunt gaan.

   

  Lees hier meer over Beamm Academy >