fbpx
Een nieuwe locatie vinden voor jouw bedrijf, waar let je op?
16262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16262,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068
 

DE 5 STAPPEN RICHTING HET AANHUREN VAN EEN BEDRIJFSRUIMTE

In dit webinar zoom ik in op alles, naast de commerciele zaken, waar je op moet letten om tot een goede ruimte te komen voor jouw bedrijf. Zodat je niet voor (financiele) verrassingen komt te staan!

Het webinar zal gehouden worden op:

• Maandag 17 mei om 15.00uur
• Woensdag 19 mei om 10.00uur

De 5 stappen richting het aanhuren van een bedrijfslocatie!

 

Als je op zoek gaat naar een nieuwe locatie, is dat altijd een spannende stap. Welk aanbod van goede locaties is er en wat past er dan bij jouw bedrijf? Het is een hele verandering en dus is het belangrijk om het zorgvuldig te doen.

In dit webinar ga ik in op alle zaken waar je op let tijdens de zoektocht naar een nieuwe locatie voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een nieuwe locatie voor een kantoor, winkel, of bedrijfsruimte.

Het op de juiste wijze zoeken naar een nieuwe locatie kan je heel veel geld besparen! Ik merk dat veel bedrijven vooral naar alle commerciele zaken kijken, hoe is de huurprijs wat zijn de servicekosten en welke incentive krijg ik? En uiteraard zijn deze zaken ook van belang.
Maar juist alle zaken die op het eerste oog niet te zien zijn, gaan je een hoop geld kosten als je daar niet op let.

 

Wil jij…
– helder hebben waar je op moet letten tijdens de zoektocht naar een nieuwe locatie voor jouw bedrijf?
– weten welke zaken duidelijk moeten zijn voordat je definitief kiest voor een locatie?
– de investering die je kan doen, precies aan de juiste zaken wordt besteed, zodat je een super locatie voor jouw bedrijf kan openen?

Ik leg het je graag uit!