fbpx
Inspiratiegesprek
16023
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16023,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068
 

INSPIRATIEGESPREK

Om te komen tot een eigen ruimte voor jouw bedrijf zijn er stappen te zetten en beslissingen te nemen. Niet alleen over de plek en ruimte zelf, maar bijvoorbeeld ook over jouw aanbod van producten of diensten, medewerkers, beoogde doelgroep en faciliteiten die daarvoor nodig zijn. Er komt veel op je af en dan is het fijn om wat meer houvast te hebben. Heb je al ideeën over een werkomgeving voor jouw bedrijf en wil je daar over sparren? Of heb je juist geen idee waar je moet beginnen? Dan kan je een inspiratiessessie boeken met mij! In dit gesprek gaan jouw situatie helemaal doorspreken en heb je al mijn kennis tot je beschikking.

Hoe werkt het?

Het gesprek duurt ongeveer 1 uur en is bij ons op kantoor in Rotterdam of (op jouw verzoek) via een online call. Van tevoren stuur ik je een vragenlijst die je kan invullen en terugsturen, zodat ik wat meer informatie heb. Tijdens het gesprek gaan we in op jouw vragen en uitdagingen en creëren we samen een document waar jij verder mee kan op zoek naar die perfecte ruimte!

De kosten voor dit inspiratiegesprek zijn €97,- excl. BTW.

Aan het einde van het gesprek heb je:

• Een helder beeld over jouw stip op de horizon en hoe jouw werkomgeving daarbij kan ondersteunen;

• Hoe jouw werkomgeving jou gaat ondersteunen bij het aantrekken van de juiste medewerkers en klanten, zodat jouw bedrijf kan doorgroeien;

• Een overzicht van jouw eisen en wensen voor de nieuwe ruimte;

• Prioriteiten aanbrengen in jouw wensen en eisen zodat je ruimtes kan beoordelen;

• Inzicht in de zaken die opgenomen moeten worden in het huurcontract;

• Antwoord op al jouw vragen!

 

Is dit helemaal wat jij nodig hebt om de stap te zetten naar een eigen ruimte voor jouw bedrijf? Schrijf je dan onderstaand in en je krijgt direct een mail zodat je de afspraak in kunt plannen.