fbpx
Over ons
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068
 

BEAMM IS EEN TEAM VAN ONDERNEMENDE PROJECTMANAGERS
DIE JE GRAAG HET WERK UIT HANDEN NEEMT

Bij Beamm geloven wij erin dat als de huisvesting van een bedrijf in balans is met de doelstellingen van de onderneming, het vanzelfsprekend is dat deze vanuit een pure energie kan doorgroeien naar een volgend niveau. Daarom is onze volledige focus gericht op het creeren van een ideale werkomgeving voor jouw bedrijf. Het maakt voor ons geen verschil of je nu een internationale corporate bent of een lokale ondernemer. De route is hetzelfde en wat uiteindelijk telt is hoe de werkomgeving wordt ervaren en wat dat doet met jouw bedrijf.

 

Bij Beamm staat het navigeren en adviseren van onze opdrachtgevers tijdens een huisvestingsproject centraal. De feedback die wij terug krijgen van onze relaties is dat wij de bruggenbouwer zijn tussen alle verschillende disciplines en belanghebbenden binnen het project. Altijd nuchter, deskundig en met name persoonlijk. Dit is ook wie wij zijn, mensen die betrokken zijn bij hun werk en verantwoordelijkheid en ontzorgen in hun DNA hebben. Voor elke opgave hebben wij een passende invulling om je te ontzorgen.

WIJ BIEDEN ONZE KENNIS IN DRIE VORMEN AAN:

 • Beamm Management

 • In deze vorm nemen wij het gehele project (of gedeeltelijk) van je over en creëren wij een omgeving die aansluit bij jouw behoefte. Dit kan een scenario betreffen waarbij wij vanaf locatie analyse tot en met de oplevering kunnen managen, of deel fases hierin kunnen aanbieden. Kijk hier wat deze kunnen inhouden>

   

  Lees hier meer over Beamm Management >

 • Beamm Advice

 • Hierbij leg je ons specifieke uitdagingen voor zoals bijvoorbeeld het checken van een huurcontract of het technisch laten beoordelen van een gebouw. Ook als je aan het begin van een eigen werkruimte staat of je wil feedback op je bestaande ruimte kunnen we je tijdens een inspiratiesessie helpen.

   

  Lees hier meer over Beamm Advice >

 • Beamm Academy

 • Hierin leren we jou in een online omgeving de verschillende stappen te maken om tot die perfecte ruimte te komen. Je krijgt toegang tot onze afgeschermde omgeving waarbij je middels modules, video’s en templates in je eigen tempo aan de slag kunt gaan.

   

  Lees hier meer over Beamm Academy >

ONS TEAM

Bij Beamm werken we met een hecht team dat bestaat uit projectmanagers die vol energie en vertrouwen projecten aanpakken. Met onze hands on mentaliteit en gedrevenheid begeleiden wij jou door het gehele traject.

 

Wij willen altijd eerst goed begrijpen wat het project tot een succes maakt, wil je bijvoorbeeld jong talent aantrekken of een verduurzaming doorvoeren of misschien wil je je allereerste kantoor aanhuren of winkel gaan inrichten. Door dit goed te begrijpen weten we waar de focus op ligt en bereiden wij de zaken voor die voor jou nodig zijn om de juiste beslissingen te nemen op de juiste tijden. Op deze manier zorgen we ervoor dat altijd het beste resultaat voor onze opdrachtgevers wordt behaald.

people – merel

Een opdrachtgever optimaal adviseren en ondersteunen tijdens het project en daardoor een relatie voor het leven opbouwen, dat is mijn ultieme doel.

Merel Geenjaar

Founder / Managing Director
people – joost

Ik vind het belangrijk dat ik samen met opdrachtgevers de tijd neem om de ambitie goed te doorgronden en te begrijpen. Op deze manier begrijp ik de kern van de vraagstelling en kan ik vanuit deze uitgangspunten het project optimaal begeleiden.

Joost Bakker

Project Manager
people – gaby

Voor mij draait het erom dat ik een opdrachtgever en organisatie leer kennen en begrijpen. Alleen zo kan ik een echt passend huisvestingsadvies geven en de opdrachtgever optimaal bedienen. Voor mij is het beoogde eindresultaat dan ook net zo belangrijk als de weg daarnaartoe!

Gaby Gelderblom

Project Manager
people – dewika copy

Ik streef ernaar om niet tegenover maar juist gezamenlijk met de opdrachtgever aan tafel te zitten. Ik geloof erin dat op deze manier een visie zo goed mogelijk over wordt gebracht, zodat een abstract idee daadwerkelijk vorm krijgt

Devika Binda

Project Manager
instagram 1080x1080 - reclame

VACATURE

STARTENDE PROJECTMANAGER

instagram 1080x1080 - reclame2

VACATURE

ERVAREN PROJECTMANAGER

VACATURE PROJECTMANAGER

Door een toenemende groei van onze opdrachten zijn wij op zoek naar een:

PROJECTMANAGER HUISVESTING 

 

Deze rol brengt je actief in de dagelijkse praktijk van vastgoed, huisvestingsprojecten en de wijze waarop onze opdrachtgevers hiermee omgaan. Je bent mondig, assertief, gemotiveerd, creatief en enthousiast, hebt goede communicatieve vaardigheden en begrijpt de bouwprincipes, met een focus op fit out projecten. Kortom: je hebt gevoel voor het decor waarin je je bevindt en voelt je verantwoordelijk voor jouw project.