fbpx
Cambridge Innovation Center – fase 3
15108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15108,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068

Cambridge Innovation Center – fase 3

Over dit project

Uitdaging – Drie maanden na de opening van de tweede fase van het Cambridge Innovation Center (CIC), is er gestart met het ontwerpen van de derde fase. De formule is hetzelfde met een eigen keuken en diversen kantoorruimtes en vergaderzalen echter het design is totaal verschillend van de vorige fase. In het ontwerp van deze fase waren veel specials aanwezig, zoals een yoga ruimte, nap pods voor een kleine rustperiode en een keuken met speciale theetuin.

Aanpak – Beamm stuurde het internationale projectteam aan waarmee ook de vorige fase is gewerkt. In het bouwteam, welke ook werd aangestuurd door Beamm, heeft een andere aannemer zitting genomen na een uitgebreide selectie. In een rperiode van 10 weken is het project op de 3e verdieping van het Groot Handelsgebouw gerealiseerd.

Resultaat – De derde fase heeft geresulteerd in weer een totaal nieuwe ruimte waarin het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen centraal staat. Vanaf maart 2019 zijn de kantoren in de derde fase van CIC in gebruik genomen.

Opdrachtgever

CIC

Omvang

2.000 m2

Geleverde diensten

Project Management en Bouwbegeleiding