fbpx
Liveramp
16221
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16221,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068

Liveramp

Over dit project

Uitdaging – LiveRamp is een organisatie die zich richt op privacy- en consent management. Door de overname van het Amsterdamse bedrijf Faktor en de sterke groei binnen de organisatie zocht men een nieuwe locatie in de binnenstad van Amsterdam. Het beperkte aanbod in het stadscentrum in combinatie met een uitvoeringstraject tijdens de COVID-19 crisis resulteerde in een complex huisvestingsproject met een groot aantal stakeholders.

Aanpak – Aan de Reguliersdwarsstraat is uiteindelijk een geschikte locatie van ca. 300 m2 gevonden. In samenwerking met het Amerikaanse projectteam heeft Beamm LiveRamp volledig ontzorgd vanaf het huurcontract tot en met de ingebruikname. Voor het ontwerp- en bouwproces werd een design and build contractor geselecteerd (Unispace). Beamm was tijdens deze fases verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement en fungeerde als lokaal aanspreekpunt voor de organisatie.

Resultaat – Het kantoor is uiteindelijk in juni 2020 opgeleverd. Het betreft een prachtig loft kantoor dat gebruik maakt van de roots van het overgenomen bedrijf Faktor als inspiratie voor de look en feel. Het is een inspirerende werkomgeving waarin de karakteristieke eigenschappen van het monumentale pand duidelijk terug te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld de balkenstructuur en het natuurlijke daglicht.

Opdrachtgever

Liveramp

Omvang

300 m2

Geleverde diensten

Project Management, Bouwbegeleiding en Verhuismanagement