New Motion – Showroom
15110
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15110,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

New Motion – Showroom

Over dit project

Uitdaging – Ter aanvulling op het kantoor van New Motion, was er de wens om een showroom te realiseren waar de laadproducten en innovaties tentoongesteld konden worden aan klanten en installatiepartners. In eerste instantie zou deze showroom binnen het kantoor gerealiseerd worden, echter was dit niet haalbaar in het huidige kantoor in verband met de wens om auto’s de werkplaats in te rijden. De showroom is gerealiseerd in een volledige kale unit zonder elektra- en klimaatvoorzieningen, op hetzelfde plot (ImageWharf) als het huidige kantoor. Tevens is er een entresol gemaakt van samengestelde houten balken welke ruimte biedt voor een vergaderzaal en een tiental werkplekken.

Aanpak – Beamm stuurde het ontwerp- en bouwteam aan en heeft de volledige showroom in een tijdsbestek van 12 weken gerealiseerd. In nauwe samenwerking met het Business Development & Hardware/Services team van New Motion is een complexe elektrotechnische installatie ontworpen welke ruimte biedt voor de verdere ontwikkeling van de producten en diensten.

Resultaat – Het resultaat is een industriële showroom van ca. 350 m2 welke gebruik maakt van 3 verschillende hoofdmaterialen, hout, staal en beton. Een strakke uitstraling die past bij het kantoor van New Motion. Het hart, de elektrotechnische installatie, is uitgevoerd als zichtwerk en is daarmee een bepalende factor in de look/feel van de ruimte. Er kunnen meerdere auto’s naar binnen gereden worden en de ruimte is uitgerust met een AV-installatie om productdemo’s en medewerkersbijeenkomsten te faciliteren.

Opdrachtgever

New Motion

Omvang

350 m2

Geleverde diensten

Project Management

Categorie
Amsterdam