fbpx
New Motion
15100
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15100,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068

New Motion

Over dit project

Uitdaging – New Motion is een aanbieder van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door de snelle groei die New Motion kent was men de fase van startup, én het pand aan de Keizersgracht, ontgroeid. Beamm is gevraagd New Motion te begeleiden tijdens deze nieuwe stap. De grootste uitdagingen waren het beperkte budget, het korte tijdsbestek van realisatie en de overname van New Motion door Shell kort voor verhuizing.

Aanpak – Het Ontwerpgebouw, onderdeel van ImageWharf in de Houthavens van Amsterdam, is na een zorgvuldige selectie uit de bus gekomen als het nieuwe kantoor van New Motion. Met name de mogelijkheid om een elektrische auto het kantoor in te rijden was bepalend voor deze keuze. Het kantoor is middels turnkey levering door de ontwikkelaar aangeboden aan New Motion. Beamm heeft tijdens het ontwerp- en bouwproces de belangen van New Motion vertegenwoordigd. Dit heeft geresulteerd in een prachtig industrieel kantoor dat past bij de volgende fase van New Motion.

Resultaat – Het kantoor is opgeleverd in December 2017. Vanwege de krappe planning zijn er nog een hoop zaken achteraf gerealiseerd, Beamm heeft New Motion hierbij ondersteund.

Opdrachtgever

New Motion

Omvang

1.600 m2

Geleverde diensten

Project Management