fbpx
Partou – uitbreiding
16246
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16246,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068

Partou – uitbreiding

Over dit project

Uitdaging – Partou is in 2019 samen gegaan met het bedrijf Smallsteps, beide organisaties zijn actief als aanbieder van kinderdagverblijf voorzieningen. Door de gewenste optimalisatie heeft Partou besloten de organisatie te huisvesten in een gerenoveerde locatie, direct naast het huidige kantoor van Partou. Beamm heeft het huidige kantoor van Partou gerenoveerd en is vervolgens betrokken bij het nieuwe gebouw. De harde opleverdatum als gevolg van de overname, de uitvoering tijdens de COVID-19 crisis en de gelijktijdige renovatiewerkzaamheden van de eigenaar waren de grootste uitdagingen tijdens dit project.

Aanpak – In samenwerking met de interne architect heeft Beamm een passend en functioneel ontwerp gerealiseerd. Er is een bouwteam samengesteld uit verschillende disciplines. Vervolgens is met de pandeigenaar besproken welke werkzaamheden door welke partijen uitgevoerd werden, om zo een integrale bouwstroom te realiseren. Tijdens de uitvoeringsfase was Beamm nauw betrokken bij de realisatie aan de kant van de eigenaar en controle op de kwaliteit van de werkzaamheden. Dit heeft geleid tot een intensieve en tevens korte uitvoeringsperiode met de nodige uitdagingen die altijd komen kijken bij een korte planning in een bouwtraject. Middels deze manier is Partou volledig ontzorgd en kon men vertrouwen op een goed functionerende werkomgeving binnen de door Partou gestelde kaders.

Resultaat – Het kantoor is opgeleverd in Oktober 2020. Het kantoor maakt gebruik van het daglicht aan de gevel en de grote vides in het pand. Het betreft een lichte en moderne open werkomgeving welke voldoende ruimte biedt voor de nieuwe medewerkers en een deel van de bestaande organisatie. Door gebruik van zichtinstallaties en een open plafond heeft het geheel een industriĆ«le uitstraling. In de dichtheid van de werkomgeving is voldoende rekening gehouden met afstand houden om zo een veilige omgeving te creĆ«ren. Tot slot zijn voorzieningen voor samenwerken en het werken in stilte gerealiseerd.

Opdrachtgever

Partou

Omvang

2.200 m2

Geleverde diensten

Project Management, Bouwbegeleiding en Verhuismanagement