fbpx
Partou
15106
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15106,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068

Partou

Over dit project

Uitdaging – Het servicekantoor van Partou in Vianen voldeed nog niet aan de nieuwe interieurformule van de kinderdagopvangorganisatie en was inmiddels verouderd. Wat begon met het vernieuwen van het meubilair, groeide al snel naar een groter project. Ook alle pantries, vloerafwerkingen en schilderwerk zijn meegenomen met als slotstuk een geheel nieuw bedrijfsrestaurant. In een omgeving waar medewerkers dagelijks aan het werk zijn, diende dit project uitgevoerd te worden.

Aanpak – Beamm stuurde zowel het projectteam als het bouwteam aan. Vereiste tijdens de verbouwing was dat de medewerkers het werk konden voortzetten. Met die reden is ervoor gekozen om in vijf fases het servicekantoor te restylen. Elke twee weken verhuisde een deel van de medewerkers naar een tijdelijke ruimte waardoor er op de verdieping verbouwd kon worden. Door goede communicatie met de organisatie en duidelijke en gedetailleerde bouwplanning, hebben de medewerkers minimale overlast ervaren van de werkzaamheden.

Resultaat – In juni 2019 is het project afgerond en konden de medewerkers van Partou werken in een eigentijdse en prettige werkomgeving.

Opdrachtgever

Partou

Omvang

1.800 m2

Geleverde diensten

Project Management, Bouwbegeleiding en Verhuismanagement