fbpx
Sportbedrijf Rotterdam
15104
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15104,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15068

Sportbedrijf Rotterdam

Over dit project

Uitdaging – Rotterdam kent meer dan 300 sportaccommodaties binnen haar gemeente. De Gemeente heeft besloten het beheer en exploitatie van deze accommodaties te privatiseren in een zelfstandige B.V., Sportbedrijf Rotterdam. Het doel? Meer sport voor dezelfde euro en sportparticipatie verhogen. Er was een zeer korte realisatieperiode en op het laatste moment moest de verhuizing iets uitgesteld worden aangezien de nutsvoorzieningen niet tijdig gerealiseerd werden. De flexibiliteit van alle betrokkenen was prijzenswaardig.

Aanpak – Na een verkennend proces heeft men gekozen om een kantoor te realiseren in het Zwembadcentrum Rotterdam (Hart van Zuid), een nieuwe premium accommodatie die men zelf in beheer heeft. Een ideale match voor het Sportbedrijf Rotterdam!
Beamm heeft allereerst de wensen en eisen van het Sportbedrijf Rotterdam opgehaald in de organisatie en vertaald naar een programma van eisen. Vervolgens is het kantoor ontworpen en hebben wij het Sportbedrijf Rotterdam vertegenwoordigd tijdens de turnkey realisatie (door een combinatie van Heijmans en Riederwaard CV) van het kantoor.

Resultaat – Het kantoor is opgeleverd in mei 2018. Het is een prachtig sportief geheel geworden. Zo komen er meerdere sportvelden terug als thema in de vergaderzalen en is er een ├ęchte sportvloer met de bijbehorende belijning gerealiseerd. Al met al belichaamt het kantoor de kern van deze nieuwe organisatie.

Opdrachtgever

Sportbedrijf Rotterdam

Omvang

900 m2

Geleverde diensten

Huisvestingsadvies en Project Management